Oepsie!

Ja, een spelvaut?

15.08.2012 . 17.24

RTV Oost noemt Negativ ‘Nigga’

Eerlijk is eerlijk, wij wisten ook niet direct wie rapper Negativ was. Maar dan Google je hem even en dan geef je hem niet de naamtitel ‘Nigga’ mee in een van je filmpjes, zoals RTV Oost dat deed.

Negativ zag een screenshot uit een filmpje van de omroep is ‘not – amused’. RTV Oost heeft via Twitter excuses aangeboden. Iemand schrijft daar: “Wat een domme fout van ons. Spelling van je naam hadden we moeten checken, is niet gebeurd. 1000x excuus! Video is verwijderd.”

Nou zit er nogal een groot verschil tussen Nigga en Negativ, maar ook daar heeft RTV Oost een antwoord op: “Bedoeling was Nega, maar door betreffende redacteur verkeerd begrepen... :( echt lullig idd.”

Negativ, die eigenlijk Maurits Delchot heet, ziet liever 1000 keer wat anders. Euro’s ofzo. Hij tweet terug: “Wat is dit? Laten we over een schadevergoeding praten?”.

Maareuh, heeft N*iggab*tchgate de mensen in het Oosten niet bereikt? Tijdschrift Jackie noemde Rihanna zo in een moderubriek en dat trok de zangeres slecht. Ze was not amused en schreef een pittige reactie op Twitter. De hoofdredactrice van het magazine moest het veld ruimen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app