Openhartig

Alle sluizen open

17.08.2012 . 13.16

RiRi doet huilie bij Oprah

RiRi kan zingen, dansen en Twitterfoto's maken. Maar dat ze zo goed kon huilen, wisten we niet. Tijdens een interview met talkshowkoningin Oprah Winfrey gaan bij Rihanna alle sluizen open als ze een vraag krijgt over haar ex-vriendje Chris Brown. Chris is geen naarling omdat hij haar het ziekenhuis in heeft geslagen, hij heeft 'hulp nodig', aldus de zangeres.

Oprah heeft heeft Rihanna openhartig aan de praat gekregen over de avond dat Chris Brown haar mishandelde. Wie harde woorden van RiRi verwacht, komt bedrogen uit. Volgens de zangeres had ze vooral medelijden met Chris, nadat hij haar op 8 februari 2009 alle hoeken van hun auto had laten zien.

"Ik had het gevoel dat ik hem moest beschermen", zegt RiRi over de nasleep van de mishandeling. "Hoe boos ik ook was - ik was boos, gekwetst en teleurgesteld - ik wist dat hij die fout had gemaakt omdat hij hulp nodig had. Wie zal hem helpen? Niemand zal zeggen 'hij heeft hulp nodig'. Iedereen zal zeggen 'hij is een monster'."

Terwijl Rihanna haar hart uitstort bij tante Oprah, wil Chris vooral dat ze haar mond houdt. "Chris snapt niet dat Rihanna hier steeds maar weer over begint", vertelt een bron aan Radar Online. Na de breuk wilde niemand meer met Chris werken en zijn carrière begint nu eindelijk weer een beetje van de grond te komen.

Logisch dat meneer met de losse handjes liever niet wil dat RiRi over de beruchte avond blijft praten, maar zij is er duidelijk nog niet overheen. "Ik verloor die avond mijn beste vriend", snikt ze. Het hele interview is zondag te zien op de Amerikaanse televisie.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app