Boefje

ultimatum gesteld

17.08.2012 . 08.08

Estelle loog tegen de politie

Estelle Gullit heeft niet de waarheid verteld toen de politie haar vroeg wat er nou precies is voorgevallen in die VIPbox op Sensation White. Vriendje Badr Hari wordt verdacht van mishandeling, maar zij zei dat ze niets gezien had. Volgens de Telegraaf loog de blondine en gaat ze binnenkort een nieuwe verklaring afleggen.

De aanstaande ex-echtgenoot van Ruud Gullit, die getuige was van de mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens Sensation White, ontkende bij de recherche dat Hari iets had gedaan. ''Wellicht dat de diepe verliefdheid bij haar invloed heeft gehad op wat ze bij de politie heeft gezegd'', stelt Hari's advocaat Bénédicte Ficq. ''Ze is bereid om te vertellen wat ze heeft gezien.''

Op meineed staat trouwens maximaal zes jaar celstraf. Of Estelle straf krijgt voor haar leugenachtige gedrag is nog niet bekend.

Ficq vertelt in de krant ook dat het nog dik aan is tussen Estelle en Badr. De blondine heeft volgens haar een goede invloed op de vechtersbaas. Zij zou zelfs de reden zijn dat Badr zich bij de politie heeft gemeld. Het zou voor Badr goed zijn als ze een paar blijven, maar daarvoor heeft Estelle wel een ultimatum gesteld. Ficq: ''Estelle heeft Badr heel erg duidelijk gemaakt dat hun relatie op het spel staat. Nog één keer en dan is het over, heeft ze gezegd."

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app