Gek geworden

Kan helemaal niet

17.08.2012 . 14.37

Wilders wil Badr Hari het land uit

Het is nu officieel: de waterstofperoxide heeft Geert Wilders hersenen compleet verwoest. De PVV-leider wil dat Badr Hari, wanneer hij zijn straf uitgezeten heeft in Nederland, zijn paspoort afpakken en op het vliegtuig naar Marokko zetten. Een opvallend statement zo in campagnetijd, want dat kan natuurlijk allemaal niet zomaar.


Badr Hari is geboren in Amsterdam, maar zijn ouders komen uit de Marokkaanse stad Kenitra. Wanneer een Marokkaan een kind krijgt, krijgt dat kind als vanzelf de Marokkaanse nationaliteit. Ook wanneer de ouders niet meer in Marokko wonen.Daarnaast is Badr Hari in Nederland geboren en zeer waarschijnlijk ook Nederlander (wij hebben z'n paspoort nooit gezien). En die nationaliteit kan je iemand niet zo gemakkelijk afpakken, meneer Wilders.

Alleen wanneer je een andere nationaliteit aanneemt, vrijwillig afstand doet van je nationaliteit, vecht in het leger van een land dat tegen Nederland of een van haar bondgenoten vecht of langer dan tien jaar met een dubbele nationaliteit buiten Nederland woont, verlies je je nationaliteit.

Donderdag werd bekend dat Badr Hari verdacht wordt van zes geweldsmisdrijven. In twee van deze zaken heeft de kickbokser gedeeltelijke bekentenissen afgelegd.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app