Raar

Keivet!

18.08.2012 . 11.07

Gers Pardoel fan van Badr Hari

Gers Pardoel is fan van Badr Hari. De kickbokser wordt verdacht van zes mishandelingen, maar Pardoel heeft grote bewondering voor Hari. "Nederland zal het wel raar vinden, maar ik vind hem gewoon keivet", zegt de rapper zaterdag in Het Parool. 'Wel raar' is een flinke understatement, Gers...

De 31-jarige rapper waardeert het enorm als mensen ergens enorm gedreven in zijn. "Als ze passie voor iets hebben", zegt Pardoel. In een documentaire van KRO's Profiel vertelde de 27-jarige voormalig wereldkampioen K1-vechten over zijn leven en liefde voor de sport. "Ik heb die documentaire gezien, dat is echt… wauw."

Pardoel is wel van mening dat het 'fout' is om buiten de ring door te gaan met vechten. "Maar verder weet ik niet wat er is gebeurd. Ik was er niet bij, dus daar heb ik geen mening over. Hij heeft mij persoonlijk in elk geval niks gedaan."

Ja Gers, als wij geen verstand hadden, waren we vast ook fan van een totaalidioot die onder andere dit, dit en dit op zijn geweten heeft. En o ja, dit.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app