Catfight

Mariah vs. Nicki

21.08.2012 . 14.33

Diva's kunnen niet door één deur

Mariah Carey staat bekend als superdiva en is niet van plan dat imago ooit af te breken. Maar nu ze een contract heeft getekend bij American Idol, zou dat nog weleens voor problemen kunnen zorgen...

Mariah eist gewoonlijk zoal gloednieuwe wc-brillen en gouden kranen in elke hotelsuite voordat ze haar hooggehakte voeten over de drempel zet en laat haar personeel overal liters mineraalwater meesjouwen zodat Mariah en haar hondje op elk gewenst moment een kristalhelder bad kunnen nemen. Bovendien wil Mariah in elke kleedkamer waar ze vertoeft een paar jonge puppies en kittens om mee te knuffelen. Diva-gedrag? Ja. Knettergek? Dat ook.

Mariah komt meestal overal mee weg, maar nu de 42-jarige zangeres jurylid is bij American Idol zou het weleens tot een catfight kunnen leiden met Nicki Minaj, die ook een kans maakt op een plekje in de jury. Naar verluidt was Mariah beloofd dat ze de enige vrouw aan tafel zou zijn. Bronnen vertellen aan TMZ dat Mariah kwaad de hoorn op de haak smeet, toen ze hoorde dat de 28-jarige Nicki kandidaat-jurylid is.

Hoe de rest van de jury eruit gaat zien, is ook nog maar de vraag. Na het vertrek van Jennifer Lopez en Steven Tyler bleef alleen Randy Jackson over. Het is niet duidelijk of hij terugkeert als jurylid of mentor. Verder zouden Brad Paisley, Keith Urban en Enrique Iglesias nog in de race zijn voor een plek achter de jurydesk.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app