Uitgehongerd

Op een eiland

21.08.2012 . 16.15

Fajah Lourens praat veel over poep

Fajah Lourens praatte het liefst over poep op de set van haar laatste televisieprogramma. Vanaf donderdag 30 augustus zendt RTL5 het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson uit, het programma waarin bekende Nederlanders uitgehongerd worden en het op moeten nemen tegen de wilde natuur en elkaar.  

Fajah Lourens onthulde dinsdag op de perspresentatie wat het favoriete gespreksonderwerp was van de eilandbewoners: poep. Fajah: "Het gaat de hele dag over eten en poep. Ik heb maar twee keer gepoept op het eiland. Daarmee verklap ik niet hoe lang ik op het eiland ben geweest, want je eet gewoon niets."

Ook heeft Fajah een serieus eetprobleem overgehouden aan haar Spartaanse verblijf op het eiland. "Op de dag na terugkomst heb ik een cake gebakken. Op de tweede dag heb ik vijf taarten gemaakt, omdat ik niet kon kiezen", vertelt Fajah, die tijdens de opnames veel honger heeft geleden.

RTL 5 zendt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vanaf donderdag 30 augustus uit. Behalve Lodewijk en Fajah doen acteur Ruud Feltkamp, actrice Peggy Vrijens, rapper Willie Wartaal, presentatrice Tess Milne, zanger Paul Turner en voormalig hockey-international Fatima Moreira de Melo mee.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app