Zes hechtingen

Reconstructie

22.08.2012 . 09.23

Badr zei: geen aangifte doen

Het aantal mishandelingen waar Badr Hari van wordt beschuldigd, loopt op. Ook ene Oliver, die eind 2011 door Badr in de Kleine Cooldown het ziekenhuis werd ingeslagen, heeft aangifte tegen de kickbokser gedaan. Vrienden en omstanders vertellen deze week aan Nieuwe Revu wat er die avond is gebeurd.

De eerste klappen op zijn gezicht en een klap op zijn kaak krijgt Oliver van Badrs’ vrienden, nadat hij per ongeluk een vriendin van de heren had aangetikt. Daarna komt Badr aangelopen. Hij stapt recht op Oliver af, zegt niets, maar geeft hem een harde kopstoot in het gezicht. Daar wordt niemand beter van.

Oliver zakt direct in elkaar. Geschrokken van zijn daad, trekt de kickbokser de hevig bloedende Oliver de damestoiletten in. De dames worden daar weggestuurd en Badr verzorgt Olivers’ bloedende wenkbrauw. 

Een beveiliger komt poolshoogte nemen en Badr zegt dat hij zich geen zorgen moet maken, omdat hij Oliver kent. Oliver bevestigt dat, omdat het zo is. De kickbokser ging 1,5 jaar lang met zijn halfzus. Tijdens het stappen hadden de mannen het gezellig met elkaar, maar toen de verkering uit ging, bekoelde ook de relatie tussen de mannen.

Badr vroeg Oliver tijdens het stappen steeds naar zijn zus, maar Oliver wilde daar maar weinig over zeggen. Tot Badrs’ grote frustratie. In uitgaansgelegenheid Palladium kwam het eerder bijna tot knokken toen Oliver te veel aandacht aan een vriendin van de vechtersbaas schonk. Badr kwam met een lege wijnfles op Oliver af, maar werd de zaak uitgestuurd voordat de boel kon ontploffen.

De kopstoot in Kleine Cooldown leverde Oliver zes hechtingen op. Omdat Badr hem toefluisterde geen aangifte te doen, deed Oliver dat uit angst ook niet. Maar toen hij zag wat de kickbokser had aangericht op Sensation White en de politie videobeelden van zijn mishandeling in bezig bleek te hebben, bedacht hij zich.

De Nieuwe Revu met foto’s van Oliver na de mishandeling, ligt nu in de winkels.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app