Daten

Maandje of wat

24.08.2012 . 07.39

John Mayer kwetst Katy Perry

Wat een lul, die John. Na enkele maanden te hebben gedatet, lijkt de romance tussen Katy Perry en John Mayer al weer over. Dat beweren diverse bronnen tegenover Us Weekly. “Ze wil het laten lijken alsof het allemaal niet serieus was met John, maar ze voelt zich wel degelijk gekwetst”, zegt een insider.

Een ander verklaart: "Katy is behoorlijk ontgoocheld." De 27-jarige zangeres en de 34-jarige singer-songwriter werden op 19 juni voor het eerst intiem gespot in Hollywood. Tijdens een feestje in Beverly Hills op 4 augustus waren de twee volgens een aanwezige ‘volledig in elkaar verstrengeld’.

Een vriend van Katy verklaarde eerder deze maand dat de Teenage Dream-zangeres klaar was voor een serieuze relatie met John: “Ze wil niet dat haar hart wederom wordt gebroken, maar ze voelt een echte verbondenheid met John.” Dat is helaas voor Katy niet gelukt. 

Mayer staat bekend als vrouwenverslinder, dus ze had het kunnen weten. Op zijn lijst van exen zijn onder andere Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson en Jennifer Aniston terug te vinden. Perry scheidde eerder dit jaar van Russell Brand en datete daarna kortstondig Florence + the Machine rocker Robert Ackroyd.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app