Broek uit!

Betaald strippen

24.08.2012 . 11.28

Chippendales willen Prins Harry

Als Prins Harry straks uit het leger geknikkerd wordt wegens wangedrag, ligt er bij een andere werkgever al een contract klaar. Volgens TMZ willen de Chippendales de roodharige prins maar wat graag hebben.

kimpeta

Een woordvoerder vertelt de entertainmentwebsite dat de groep Chippendales die dagelijks optreden in het Rio All-Suite Hotel and Casino in Las Vegas absoluut geïnteresseerd zijn in Harry’s lijf: “Als hij het fijn vindt om z’n kleren uit te trekken in Vegas, kan hij dat net zo goed bij ons op het podium doen.”

De strippers hebben de royal, net als de rest van de wereld, afgelopen vrijdag naakt gezien. Toen lekten er partypics van de 27-jarige Brit naar TMZ. Hij vierde een feestje in zijn kamer in het MGM Grand hotel in Las Vegas en had nog maar weinig kleren aan terwijl hij zich goed leek te vermaken met een naakt meisje.

Volgens de entertainmentsite zou Harry afgelopen vrijdag met een groep vrienden een stel meisjes hebben ontmoet in de hotelbar en deze vervolgens hebben meegenomen naar de prins’ VIP suite. Een partijtje stripbiljart liep volgens TMZ al snel uit de hand.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app