K-Stew & R-Patz

Calimero-gevoel

24.08.2012 . 21.19

Kristen staat op instorten

Het gaat niet goed met Kristen Stewart. Ze is depressief, kan niet stoppen met huilen en is zo labiel dat ze nergens tot toe in staat is. Nogal wiedes.

Kristen Stewart is sinds haar slippertje met regisseur Rupert Sanders de zondebok van het moment. Will Ferrell heeft haar zelfs de bijnaam "trampire" gegeven. Woedend wordt ze hiervan, vertellen anonieme bronnen aan TMZ.

De regisseur van Snowwhite & The Huntsman was niet alleen haar leidinggevende, maar ook 19 jaar ouder en getrouwd. De manipulatieve charmeur heeft Kristen om zijn vinger gewonden, en de 22-jarige starlet is er voor gevallen. Dat Kristen nu wordt afgeschilderd als een berekenend loeder die huwelijk en harten breekt, is niet eerlijk.

Ze heeft spijt van haar slippertje en was niet te beroerd om haar excuses aan te bieden. Bovendien is ze ook op professioneel gebied gestraft: ze mag niet meespelen in het tweede deel van Snowwhite & The Huntsman nadat de echtgenote van Rupert Sanders hem voor het blok zette.

Kort samengevat: Rupert is ouder, getrouwd en had meer verantwoordelijkheden, maar heeft behalve een paar centiliter sperma niks verloren. Kristen de 22-jarige actrice is daarentegen baan, vriend, vriendin Charlize Theron, een hoop fans èn haar reputatie kwijt.

Dan is het niet zo gek dat je de hele nacht wakker ligt van verdriet, frustratie en woede. Zeker niet als je je bedenkt dat er een hoop aanwijzingen zijn om te geloven dat Robert veel meer vreemdging dan Kristen. Aanwijzingen uit de mond van Megan Fox, om precies te zijn.

Kristen zal zich zo onderhand wel Calimero voelen: zij zijn groot en ik ben klein. Daarom willen wij van WTF.nl even vanuit Nederland laten weten: K-Stew, we voelen je pijn. Deze wereld is niet eerlijk, en Hollywood al helemaal niet!

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app