HIEP HIEP

HOERA

30.08.2012 . 07.10

Cameron Diaz (1972)

Vandaag proberen we het bed in te duiken met een celebratie met een sixpack. We kopiëren zo de jarige Cameron Diaz die vandaag de 40 aantikt.

Potjandriedubbeltjes wat is Cameron Diaz toch een lekker ding. Helaas laat ze de laatste jaren haar gezicht opspuiten en verspijkeren. Dat is volgens ons helemaal niet nodig. Sterker nog, ze wordt er niet mooier van. Terwijl ze zo'n prachtige verschijning kan zijn. Cameron is naturel altijd op haar mooist geweest.

Ze was al zo prachtig toen ze nog op de middelbare school zat. Daar was Cameron de mooiste blonde verschijning. Ze ging flierefluitend door het leven. Ze kocht haar wiet bij Snoop Dogg die een jaar hoger zat. En toen werd ze ontdekt als model en mocht ze de cover van Seventeen opvrolijken. Iedereen werd verliefd op het meisje en Cameron zou uitgroeien tot een populaire actrice.

En bij populaire actrices horen populaire vriendjes. En Cameron heeft er heel wat versleten. Zo ging ze jaren met de man met de beroemdste kin van Hollywood, Matt Dillon. Ze kroop lekker onder de wol bij de mega-knappe Jared Leto. En toen Cameron 30 was koos ze de enorm populaire en acht jaar jongere Justin Timberlake uit om zich 's nachts mee te vermaken.  Later nam ze de beste golfsurfer ter wereld Kelly Slater mee naar huis, om hem later in te ruilen voor het belachelijk knappe model Paul Sculfor.  Haar laatste beroemde verovering was New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Dit lijkt een lange lijst met celebraties die Cameron in de loop der jaren heeft afgewerkt. Maar de lijst is eigenlijk nog veel langer. Dit waren alleen maar de relaties. Als we de one-night-stands met Edward Norton, Vince Vaughn, Robbie Williams, P. Diddy, Bradley Cooper en Gerard Butler ook meerekenen wordt de lijst aanzienlijk langer. Die Cameron lust er wel pap van. En wij houden daar wel van. Een meid die lekker doet waar ze zin in heeft.

Wij vragen ons alleen één ding af. Kun je een starfucker zijn als je zelf een beroemdheid bent? Of ben je dan gewoon beroepsmatig aan het rondhoppen?

Lieve Cameron, een fijne dag vandaag! Zing je nog een liedje?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app