HIEP HIEP

HOERA

04.09.2012 . 07.40

Beyoncé (1981)

Vandaag dansen we de gekste dansjes en draaien onze heupen tot ze op slot zitten. Beyoncé wordt 31 jaar.

Hoe kan het toch dat er mensen worden geboren die alles in zich hebben om een superster te worden? Mocht er iemand ergens aan de knoppen hebben gestaan om ervoor te zorgen dat Beyoncé zo is zoals ze is, dan zijn wij diegene dankbaar. En anders willen we papa en mama Knowles hartelijk danken voor de coïtus waaruit de lieve Beyoncé is ontstaan. Want wij kunnen dagen achtereen ademloos naar haar kijken.

Om te beginnen is ze gezegend met een stel benen waar geen eind aan lijkt te komen. Geen kinderachtige spillebeentjes, maar goeie volle benen die stevig op de aarde staan en het prachtige torso van mevrouw Knowles kunnen dragen. Want wat er zich boven haar benen afspeelt is ook het bekijken waard. Goeiedag! Zo ziet een perfect geproportioneerd bovenlichaam eruit.  Borsten niet te groot, schouders niet te iel, armen niet te dik, en een buikje waartegen je lieve woordjes wilt fluisteren in de hoop dat de navel terug gaat praten. Een kunstwerk op zich.

En dan haar hoofdje. Aaah. Haar prachtige, chocoladebruine gelaat met Cleopatra-achtige ogen. Haar heerlijke volle lippen waarachter een weergaloze rij witte tanden schuilgaan. Ze kan schattig en stout kijken, in één blik. Ondeugend en uitdagend, geen probleem. Stoer en gemeen? Dat kan ze ook. En ze wordt nooit lelijk. Man oh man oh man. Beyoncé is een droomvrouw.

En naast haar uitmuntende voorkomen is Beyoncé ook nog eens gezegend met een stem waar een nachtegaal jaloers op is. Tijdens live-optredens danst ze zichzelf half buiten adem, maar iedere noot wordt loepzuiver gezongen. Ze heeft een conditie van een topatleet, dat kan niet anders. Wij hebben niets dan respect voor haar.

Lieve Beyoncé, wij wensen je een hele fijne dag samen met man Jay-Z en dochtertje Blue Ivy. En we kijken nog even naar de clip van Single Ladies (Put A Ring On It). Want Kanyé had gelijk. Het is één van de beste clips ooit gemaakt!

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app