HIEP HIEP

HOERA

01.09.2012 . 09.04

Ruud Gullit (1962)

Vandaag maken we duizenden euro´s over naar drie ex-vriendinnen. We eren daarmee de Nederlandse alimentatie-koning Ruud Gullit. De beste man viert zijn 50e verjaardag.

Ruud houdt van de vrouwtjes, en de vrouwtjes van hem. Eigenlijk al vanaf het moment dat hij kon ademen. Dit jagersinstinct werd hem met de paplepel ingegoten door zijn biologische vader George die buiten zijn drie huwelijkskinderen ook bij de Amsterdamse Ria Dil succesvol een zaadje plantte. Hieruit werd Rudi Dil geboren die wij tegenwoordig kennen als Ruud Gullit.

Het leven van Ruud is overzichtelijk terug te brengen tot twee hoofdzaken: flamoezen en voetbal. Het laatste kon hij redelijk. In een vage schim herinneren we ons nog iets van een kopbal, een pegel en een paar prijzen. Maar dit wordt allemaal overschaduwd door het knetterende vuurwerk rondom de Estelle/Ruud-gate van deze zomer.

Goeie genade, dat is me nog eens een soap van hoofdrolspelers Estelle, Ruud en Badr. De makers van GTST zijn er stikjaloers op. En ook Evertje Santegoeds bloeit weer helemaal op nu hij na het interview met Estelle erachter is gekomen dat hij ook op zijn 50e nog zes keer achter elkaar kan klaarkomen.

Maar het is Ruud die alle lof verdient. Wat Epke Zonderland op de Olympische Spelen liet zien was wel aardig, maar om een huwelijk met Estelle Cruijff twaalf jaar vol te houden is pas echt een fenomenale prestatie. En zeker gezien Ruuds´ verslaving om zijn olifantenslurf wekelijks in een andere vrouw te hangen.

En zijn smoesjes zijn nu al legendarisch. Poedelnaakt in de huiskamer met een vreemde vrouw? ´Niets aan de hand.´ Whatsappen met een handvol schatjes tegelijkertijd? ´Ik ben aan het twitteren schat´. Volle rubbertjes in de prullenbak? ´Ik trek me graag af in rubber´. Ruud is een tactisch genie die met gemak schaakt op vijf borden.

Dat Estelle tijdens de aankomende vechtscheiding 15.000 euro per maand alimentatie gaat vragen kan Ruud vast en zeker een zorg zijn. Ook zijn andere ex-vrouwen Yvonne de Vries en Christina Pensa ontvangen al maandelijks zakken met geld van Ruud. Het is voor hem onderdeel van het leven. En met een geschat vermogen van tien miljoen euro ligt Ruud van zijn financiën niet zo heel snel wakker.

Ruud, we wensen je een fijne verjaardag. Zing nog eens een liedje, dan zingen wij luidkeels mee!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app