Slopen

Liz' Trailer

31.08.2012 . 14.11

LiLo trasht Elizabeth Taylor-museum

Lindsay Lohan, hoe lang gaat jouw puberteit nog duren, denk je? Want we lezen maar al te graag over al je gekkigheid, daar niet van, maar nu ga je echt te ver!

Ene Angel Alger kocht  in juni een trailer voor 50.000 dollar en stelde deze beschikbaar voor de film Liz & Dick. Het is niet zomaar een camper, dit collectors item werd in 1963 door Taylor zelf gebruikt toen ze Cleopatra opnam en is ingericht met waardevolle memorabilia. Toen Alger de wagen terug kreeg, was deze volgens haar volledig vernield en waren er spullen verdwenen.

"Mij was beloofd dat ik de trailer in onbevlekte, en zelfs betere toestand zou terugkrijgen", vertelt Alger aan CNN. De trailer zou onder de brandgaten van sigaretten zitten en er ontbraken dure antiekstukken zoals een Franse telefoon en een schommelstoel. Volgens de vrouw bedraagt de schade ten minste honderdduizend dollar.

Alger weet zeker dat LiLo het heeft gedaan, maar heeft geen bewijs. Een studiomedewerker vertelde haar dat Lindsay en haar vriendinnen iedere avond na het filmen een afterparty hadden in de trailer. "Onzin, Lindsay heeft hier niks mee te maken", beweert manager Steve Honig tegen CNN

Ja, onzin. LiLo zou zoiets natuurlijk nooit doen. Die doet nooit iets verkeerd.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app