HIEP HIEP

HOERA

06.09.2012 . 07.48

Geert Wilders (1963)

Alle potentiële PVV-kamerleden bleven vannacht tot 0.00uur op om een felicitatiebericht naar hun hoogblonde leider te sturen. Geert Wilders wordt 49.

Over politiek gaan we het niet hebben vandaag. Dat laten we over aan de met testosteron overlopende acteurs Diederik, Mark, Emile, Geert, Sybrand en Alexander die met oneliners ons land gaan redden van de ondergang. Om afstand te nemen van alle kruitdampen na de verschillende debatten kijken wij op zijn verjaardag even naar de mens Geert.

De PVV-leider werd in 1963 in Venlo uitgepoept als zoon van een Nederlandse vader en een Nederlands-Indische moeder. Hij heeft één broer Paul, waarmee hij amper contact heeft. PVV-ideoloog Martin Bosma en grootste fan van Geert wil ook dolgraag geregistreerd worden als zijn broer. Maar beiden hebben geen biologische verbintenis.

Twee keer heeft Geert al zijn ja-woord gegeven aan een vrouw. De eerste keer trouwde hij met zijn jeugdliefde uit Venlo. Nadat dit huwelijk strandde, vond Geert in een dampende kroeg nieuw levensgeluk. Daar ontmoette hij de Hongaars-Joodse diplomate Krisztina Marfai Arib (scrollen) waarmee hij op 31 juli 1992 in Boedapest trouwde.

Geertje kan niet koken. Dat geeft hij ruiterlijk toe. Hij kan wel een eitje bakken of een pizza in de oven doen. Maar dat is het dan wel. Het liefst eet Geertje aardappels met jus, een flinke gehaktbal, en doperwtjes met worteltjes uit een potje van HAK. Daar kun je Geert ´s nachts voor wakker maken. Daarnaast is hij ook liefhebber van de Griekse en Turkse keuken. Laat dat de andere lijsttrekkers maar niet horen.

Sinds 1990 alweer werkt Geert in Den Haag en daar is hij nog nooit gesignaleerd zonder hoogblond haar. Vroeger daarentegen had hij lang haar en een baardje. We hebben er geen bewijs voor kunnen vinden dat Geert een seksuele relatie heeft met Martin Bosma. En ook niet voor een verhouding met Fleur Agema.

De Venlose dictator houdt daarnaast van aardbeienkauwgompjes, van hard autorijden, van menthol-sigaretten en van zijn drie katten. En hij smult van het kijken naar zijn eigen tv-debatten, zijn eigen tv-interviews, zijn eigen tweets en naar de remsporen in zijn onderbroek. Maar het allerallermeest houdt Geertje van zichzelf.

We wensen Krisztina vandaag een feestelijke dag.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app