Tik-tak

Biologische klok

02.09.2012 . 17.33

Jennifer Lopez wil kids met toyboy

Jennifer Lopez' vriendje heeft z'n charmes losgelaten op haar tweeling en dat heeft effect: J.Lo heeft besloten dat ze kinderen wil met haar 25-jarige toyboy.

"Ik heb de deur wat dat betreft nog niet dichtgedaan", zegt de zangeres over het krijgen van meer koters. "We moeten nog even kijken, we hebben nog maar een paar jaar om dat te doen." Jennifer doelt op haar biologische klok, die driftig doortikt terwijl ze al 43 is.

J.Lo is pas sinds vorig jaar november samen met haar voormalige achtergronddanser Casper Smart. Die kruipt niet alleen met Jennifer tussen de lakens, hij heeft het ook tot choreograaf van haar wereldtournee geschopt. Niet slecht voor een broekie van 25 die tot voor kort werkte als dansende clown.

Volgens The Sun gaan er allerlei verhalen over Casper de ronde. Zo zou hij zijn vriendinnetje Aisha hebben gebruikt om J.Lo te ontmoeten. Aisha moest vervolgens op televisie zien dat Casper er met de zangeres vandoor was.

Ook schijnt hij nogal een vrouwenverslinder te zijn, al is dat misschien een ideale match voor J.Lo. Die heeft al drie echtgenoten versleten en had tussen haar huwelijken door beroemde vriendjes als P. Diddy en Ben Affleck.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app