Vechtscheiding

'Dat zei ik niet'

03.09.2012 . 16.29

Seal: Mijn woorden zijn verdraaid

Seal en Heidi Klum zijn in een verhitte welles-nietes-discussie beland. Eerst was een hete bodyguard de reden van hun breuk, toen eiste Seal uit wraak 70 miljoen en nu ontkent hij alles.

Seal heeft Heidi nooit beschuldigd van vreemdgaan, hij wilde alleen benadrukken dat ze officieel nog steeds getrouwd zijn, meldt People Magazine.

Even terugspoelen. Dit waren de woorden die Seal gebruikte: "Ik verwacht niet dat Heidi een non wordt, maar had liever gezien dat ze iets meer klasse had getoond. Dat ze op zijn minst had gewacht tot we gescheiden waren voordat ze het bed in dook met een werknemer. Nu hebben jullie het antwoord waar jullie al zeven maanden naar op zoek zijn."

Inderdaad, hij zegt niet letterlijk dat ze is vreemdgegaan. 

Volgens een vriendin van Klum heeft het 39-jarige Duitse model überhaupt geen amoureuze relatie met haar bodyguard. "Het is erg ingewikkeld, hun relatie is moeilijk te definiëren." Volgens de vriendin heeft Heidi het moeilijk en is spierbundel Martin Kristen haar 'grootste vertrouweling'.

Heidi en Seal gingen in januari na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. In april vroeg Klum officieel een scheiding aan. Destijds werden Seals woede-uitbarstingen genoemd als reden van de breuk, maar volgens de 49-jarige zanger was er een ander in het spel.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app