HIEP HIEP

HOERA

11.09.2012 . 07.41

Ricky Koole (1972)

Vandaag kijken we we met rooie oortjes stiekem naar de naaktscènes uit De Jurk, Lek en All Stars van Ricky Koole. De prachtige actrice en zangeres wordt 40!

Ricky Koole is de verpersoonlijking van al het goede van de Hollandsche Vrouw. Ze is blond, knap, heeft het babyvet op de goeie plek zitten, en ze heeft een schitterende glimlach. Haar uiterlijk zou makkelijk truttig kunnen worden, maar dat gebeurt niet. Daar waar Yvon Jaspers op de zenuwen werkt en ruimschoots over het randje gaat van truttigheid, daar blijft het bij Ricky netjes binnen de perken. En dat heeft meteen iets opwindends.

Deze fijne kenmerken van mevrouw Koole vielen muziekkenner Leo Blokhuis ook op. Acht jaar geleden leerden de twee elkaar kennen en ze zijn sindsdien dolgelukkig met elkaar. Eigenlijk spreek je dan van een showbizz-koppel. Twee beroemde mensen gaan namelijk met elkaar. Maar bij Leo en Ricky is dat toch niet echt het geval. Ze zijn zo normaal, doen geen gekke dingen. En soms is dat naast al het vreemde relatienieuws uit showbizz-land ook wel eens fijn. Geen intriges en escapades, gewoon twee mensen die blij met elkaar zijn. Het kan dus toch.

En als kers op de taart beviel Ricky twee jaar geleden van hun zoon Otis, vernoemd naar Otis Redding. Het geluk kan niet op in huize Blokhuis-Koole. Papa Leo is inmiddels de meest gerenommeerde muziekkenner van Nederland en mama Ricky is hard aan de weg aan het timmeren met haar zangcarrière.

Maar wat nou als muziekexpert Leo de liedjes van Ricky niet mooi vindt? Dat gebeurt niet! De twee zijn zo gek met elkaar dat ze alles van elkaar pikken. Ze hebben zelfs samen een muzikale theatershow gemaakt. En zij komt zingen als hij een boekpresentatie heeft. Kijk dat is echte liefde. En wij smullen daarvan.

Lieve Ricky, geniet van deze fijne dag en van Leo en Otis.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app