Roman

Rebel

04.09.2012 . 15.48

Nicki Minaj stemt op Romney?

Nicki Minaj rapt dat ze op Romney gaat stemmen. Zou dat echt waar zijn?
Voor een zwarte, rappende vrouw in de Amerikaanse muziekindustrie is het toch een aparte keuze...

Wat de presidentiële voorkeur van hiphoppend Amerika is, lijkt voor de hand te liggen: Obama natuurlijk. Deze president met swagger kwam afgelopen weekend zelfs even de opening doen van Jay Z's Made in America festival. Maar Nicki Minaj laat zich niet in een hokje stoppen, blijkt uit haar rapteksten.

Op Lil Wayne's nieuwe mixtape Dedication 4 rapt ze: "I'm a republican voting for Romney / You lazy bitches is f*cking up the economy." Aangezien dit uit de mond van een vrouw komt die ontelbaar veel alter-ego's heeft (Roman Zolanski, Harajuku Barbie, Martha, Nicki Lewinski, Nicki the Ninja, Nicki the Boss, of gewoon kort samengevat: Nicki the Schizo), zou het best een stunt kunnen zijn.

Op Jezebel lezen we dat Nicki eerder juist furieuze tweets heeft geplaatst over de Amerikaanse gezondheidszorg. En dat is niet bepaald iets waar Romney verbetering in aan wil gaan brengen. Zou Nicki weer eens in een rebelse bui zijn? Ach, waarschijnlijk had ze gewoon iets nodig om te laten rijmen op "zombie" en "economy". Het is niet makkelijk op een rapper te zijn.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app