Scheve neus

Sterren Springen

04.09.2012 . 20.02

Sterren breken alles voor SBS

Sterren Springen leek zo'n leuk idee, maar nu de grote sterren achter elkaar gewond raken, is het misschien beter om gewoon te stoppen met de tv-show. Kijkcijfers zijn helaas heilig in televisieland en daar gaat het eigenlijk verrassend goed mee. Gewoon doorgaan tot het echt mis gaat dus.

Kimberley Klaver brak namelijk dinsdag tijdens repetities van Sterren Springen haar neus. De blonde actrice werd gelijk geopereerd nadat ze met haar knie tegen haar gok stootte. Door de verkeerde sprong is Klaver uitgeschakeld voor de halve finale van het SBS-programma.

Ze is niet de eerste deelneemster die brokken maakt bij het schoonspringen. Patty Brard bezeerde haar bovenlip en had last van haar rug en nek na een zwaar mislukte sprong. Eerder had ze al een knie verdraaid en haar hoektand afgebroken. Emile Ratelband brak twee ribben en scheurde zijn triceps. Ook Kelly van der Veer raakte geblesseerd: zij kneusde haar voet. Ralf Mackenbach hield een hoofdwond over aan een duik en Jody Bernal liep na een salto een hersenschudding op. Oja, en Terror Jaap had een ingegroeide teennagel.

Ongelukkig, maar Gerard Joling laat weten dat hij nog altijd ontzettend blij is met de stijgende kijkcijfers voor Sterren Springen. "Het is natuurlijk waardeloos. Het blijkt dat het toch heel moeilijk is, want er zijn meerdere mensen met een rib gekneusd, of dit of dat. Het beste en beterschap, het is heel lullig gewoon”, zegt Geer tegen RTL Boulevard. Dat meent hij echt, maar stiekem trekt Joling natuurlijk ook even een fles champagne open vanwege het succes van het programma.

We wensen alle slachtoffers in ieder geval beterschap en hopen dat ze goed verzekerd zijn.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app