Upgrade

Hypnotiseur

05.09.2012 . 14.13

Balotelli moet in gedragstherapie

Mario Balotelli heeft maandag zijn ogen laten laseren, maar dat is voor coach Roberto Mancini niet genoeg verbetering. De eindbaas van Manchester City wil dat 'Super Mario' langs de zielenknijper gaat en zich laat hypnotiseren om een beter en gezonder mens te worden.

Stiekem was Balotelli bijziend en zag hij geen snars zonder lenzen. Toch wist hij altijd op vakkundige wijze zijn tegenstanders onderuit te schoffelen. Door zijn lenzen kreeg Mario helaas last van allergieën, een abces en een ontsteking aan zijn oog en dus liet hij zijn ogen deze week laseren.

Balotelli ziet nu beter, maar is nog steeds een strontvervelend en rebels mannetje, volgens coach Mancini. Dat klopt ook, want de 21-jarige sterspeler feest met sexy modellen, rookt waterpijp, verwekt baby's en gooit zich helemaal vol met drank. Dat gaat nu stoppen en om zijn gedrag te verbeteren, moet Mario zich laten behandelen.

Geen gewone behandeling, maar een ouderwetse hypnose, volgens Daily Mail. Wij houden van Balotelli zoals hij is en willen niet dat hij verandert. Laat Mario dus met rust, nare Mancini! Laten we voor de zekerheid toch nog maar even genieten van onze Italiaanse held zodat we hem herinneren zoals hij nu is:

<br>

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app