Tomboy

Joggingbroek

06.09.2012 . 08.45

Britney is liever jongetje

Wie had dat nou gedacht? Britney Spears voelt zich beter als jongetje. Ze mag de mooiste en duurste jurken en sieraden dragen, zelf is La Spears daar niet altijd even blij mee. 

Dat Britney liever een jongetje wil zijn, zal je vast niet verbazen. Eerder schoor ze al haar hoofd kaal en wordt ze regelmatig in joggingbroeken en slobbertruien gespot. "Ik ben dol op jeans en trainingsbroeken. Diep van binnen ben ik een tomboy", biecht ze op in een interview met Elle. 

Hoe lief ze er ook uit ziet, Brit kon het toch niet helemaal laten om nog even een sneer uit te delen. Kim Kardashian was de gelukkige. Britney zegt dat ze er niet altijd perfect uit wil zien als Kim.  "Ik ben niet zoals zij. Haar make-up en haar zit altijd perfect als ze de deur uit gaat. Ik geloof daar niet zo in."

Wat onze lieve Britney zegt, moeten we misschien maar met een korreltje zout nemen. Brit heeft namelijk last van medische problemen, waardoor ze zelf geen beslissingen kan nemen. De zangeres wordt al jaren, zowel privé als zakelijk, onder toezicht gehouden.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app