Strijd

Eén M&M per dag

06.09.2012 . 09.39

Jessica Simpson blijft dik

Jessica Simpson gaat elke dag braaf naar de sportschool, nog altijd zonder veel resultaat. Volgens Jess zelf is ze op de goede weg, maar gaat het niet heel snel. 

"Ik realiseerde me niet dat alle extra kilo's er niet zomaar af zouden zijn met de geboorte", vertelt ze aan USA Today. Vlak na de bevalling van haar dochtertje Maxwell op 1 mei, tekende de zangeres een deal met het afvalprogramma Weight Watchers. Vanaf volgende week is ze te zien in advertenties van de dieetorganisatie.

In de eerste paar weken was het heel lastig voor dikke Jess om haar overtollige kilo's kwijt te raken. Nu gaat het volgens haar steeds een stukje beter. "Iedere week val ik iets af."  

Maar dat is niet het enige probleem. Er zit Jessica nog iets anders dwars in haar strijd tegen de kilo's: haar borsten zijn nog te groot om te kunnen hardlopen. Daarom moet het arme kind elke dag megaveel kilometers rennen. 

Naast sporten heeft ze geleerd om met mate te eten. Iets wat heel belangrijk is bij afvallen. "Nu eet ik één M&M en dan ben ik tevreden, ik hoef niet de hele zak leeg te snoepen."

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app