Film

Winactie

06.09.2012 . 14.13

WTF.nl geeft weg: kaarten voor TED

Seth MacFarlane is dankzij Family Guy de grootste televisieheld van de afgelopen tien jaar, Mila Kunis is een godin onder de mensen en Mark Wahlberg gaat Yolanthe groot maken. Wij kunnen zo snel geen reden bedenken om níet naar de film TED te gaan: ze zitten er alle drie in! Komt mooi uit, dat wij kaarten mogen weggeven.

John Bennett, gespeeld door Wahlberg, is een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. MacFarlane is naast de schrijver en regisseur óók de stem van Ted. Toen John nog een kind was, is de beer tot leven gekomen en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Nu John volwassen is en een baan en een vaste vriendin <insert: Mila Kunis> heeft, komen ze samen in allerlei hilarische en genante situaties terecht. Lachen.

Dinsdag 11 september a.s. om 19.15 uur is er een speciale vertoning van TED in Pathé Arena Amsterdam waarbij ook Mark Wahlberg aanwezig zal zijn. En wij mogen twee keer twee kaarten wegggeven voor het festijn.

Alles wat we van jou willen weten is: wie of wat was jouw favoriete knuffel toen je opgroeide? Als je een foto meestuurt, is de kans natuurlijk 90 procent groter dat je wint.

Mail je antwoord voor maandag 12:00 naar redactie@wtf.nl. Dan kiezen wij de winnaars uit.

Mocht je jammer en helaas naast de kaartjes grijpen, kun je TED vanaf 13 september in de bioscoop gaan zien.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app