Geen TV

Mitt who?

06.09.2012 . 17.33

Octomom nog dommer dan gedacht

Blijft Barack Obama president of neemt Mitt Romney het stokje van hem over? Beide kandidaten spenderen miljoenen dollars aan spotjes, speeches en schudden ontelbare handjes. Dit hele circus gaat volledig voorbij aan Octomom. Die heeft het te druk met strippen, eh, kinderen opvoeden.

Toen Octomom gevraagd werd naar haar mening over Mitt Romney, gaf ze aan geen idee te hebben wie dat is. Dat meldt Huffington Post. "Wie? Nee, ik heb geen idee. Het spijt me. Ik woon in een soort kinderdorp." Nadya Suleman, zoals Octomom echt heet, zegt dat ze nooit televisie kijkt of kranten leest. "Ik woon in Nadyaland. Dat is geen grapje. Ik ben niet normaal. Ik heb geen idee wat er in de wereld gebeurt. Ik heb al 12 jaar geen televisie gekeken."

Wij raden Octo aan haar tv toch 'ns aan te zetten. Wie er president wordt kan namelijk grote gevolgen voor haar hebben. Ze moet nu al strippen en masturberen om de huur te kunnen betalen, dus hoe gaat ze haar acht koters onderhouden als Mitt Romney (wie?) straks wint en op kinderbijslag gaat bezuinigen? Zij mag dan in Nadyaland wonen, de rest van de wereld woont nog altijd op planeet aarde.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app