Cola

Hulde voor Lindsay

07.09.2012 . 15.28

Lindsay Lohan gestopt met drinken

Lindsay Lohan is nog altijd bezig met op het juiste pad te blijven. Dit is haar al tig keer mislukt, maar nu lijkt ze toch echt een goede eerste stap te hebben gezet. Het drankorgel is gestopt met drinken. Hulde voor Lindsay.

LiLo had de club een avondje verruild voor een restaurant. Volgens New York Post genoot ze, samen met haar familie, van een maaltijd met cola. Ja, dat lees je goed. Ze dronk cola.

Lindsay zat samen met haar moeder en oma aan een tafeltje. Zij dronken wel alcohol. Onze grote boef mag dan wel gestopt zijn met drinken, raar gedrag vertoont ze nog altijd. Volgens een insider pakte ze telkens een notitieboekje uit haar tas om daar wat in te krabbelen. Het is te hopen dat LiLo het niet in haar hoofd heeft gehaald om een boek te gaan schrijven.

Dat Lindsay een wildebras is, dat is natuurlijk geen nieuws. Zo verschijnt ze maar al te graag op een feestje waar drugs en alcohol geen uitzonderingen zijn. Eerder werd ze al betrapt op rijden onder invloed, het rammen van auto's, het nemen van drugs en werd ze beschuldigd van diefstal.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app