Gek

Stapelverliefd

08.09.2012 . 10.00

Pattinson likte oksels Kristen

Kristen Stewart is nog maar net terug in de spotlights na haar schandaal en we worden alweer overladen met de smerigste details. Letterlijk smerig, want in een interview met de Britse Vogue vertelt Kristen over de belachelijk innige relatie met haar ex Robert Pattinson. Wij worden er een beetje onpasselijk van. Teiltje alsjeblieft!

Het interview met de Britse Vogue is van voor de relatiebreuk en KStew vertelt hoe dol zij en Pattinboy op elkaar zijn: “Mijn God, ik ben zo verliefd op mijn vriendje, ik zou willen dat hij hier was. Ik denk dat ik kinderen met hem wil”, zegt Kristen in het interview. Jammer joh, had je niet vreemd moeten gaan.

“Ik houd van zijn geur en hij houdt van mijn geur. Hij houdt er bijvoorbeeld van om mijn oksels te likken.” Ok... misschien iets te veel informatie, maar we hopen dat Robert snel een nieuwe oksel vindt om te likken. 

Sinds de breuk gaat het namelijk niet zo goed met de twee ex-tortelduifjes. Kristen staat op instorten en Pattinson wil eigenlijk zo snel mogelijk weg uit Hollywood en terug naar zijn thuisstad Londen. Wij hebben gelukkig vernomen dat Londen de beste okseltjes ter wereld heeft.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app