Take That

Ze zegt het zelf

08.09.2012 . 13.30

Geri Halliwell kon niet zingen

Geri Halliwell en Gary Barlow hebben tijdens de opnames van de Britse X Factor geen goed woord over voor elkaars zangkunsten. Als Barlow een meidengroepje afkraakt, zegt Geri volgens Digital Spy: "Jullie hebben absoluut potentieel. Niet iedereen in Take That kon zingen. Sorry, ik ben gewoon eerlijk." En ze is natuurlijk knap, dan mag je dat soort dingen zeggen namelijk.

Louis Walsh, die net als Halliwell en Barlow in de jury zit, verdedigt de voormalig Take That-zanger door Geri's oude meidengroep aan te vallen: "Hey Geri, niet iedereen in de Spice Girls kon zingen."

Ginger Spice liet het er niet bij zitten. "Gary, toen ik net begon kon ik niet zingen, maar nu wel. Twee van jullie leden konden niet zingen." Gary wist niet zo goed hoe hij met de situatie moest omgaan, maar Walsh wel: "Jullie hadden er vijf!" 

Na de opnames gaat Ginger verder in op de ruzie. Ze verklaarde volgens Digital Spy: "Ik denk dat hij geïntimideerd is, omdat ik meer platen heb verkocht." Ja, dat zal het vast zijn. De aflevering van X Factor komt in ieder geval zaterdagavond op de Britse televisie.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app