Absurd

Meer dan belachelijk

08.09.2012 . 16.55

Nicolas Cage is geen stalker

Echt niet. Hij zegt het zelf. Hij vindt de beschuldigingen dat het wel zo zou zijn maar 'meer dan belachelijk' en 'absurd'. Dus dan is het zo. Hij zou actrice Vanessa Hudgens stalken.

Een vertegenwoordiger van de acteur heeft aan Gossip Cop laten weten dat er niks van klopt. Voordat je denkt: 'Ja hallo, dat kan iedereen wel beweren!' Een woordvoerder van Hudgens zegt tegen Star dat er 'absoluut geen waarheid' zit in het verhaal.

Het blad schreef dat de 48-jarige acteur Vanessa de stuipen op het lijf heeft gejaagd tijdens de opnamen van de nieuwe thriller The Frozen Ground. Een bron had het tijdschrift ingefluisterd dat Nick de 23-jarige Vanessa "voortdurend in de gaten hield en zelfs op dagen dat hij niet hoefde te filmen op kwam dagen om haar te zien".

Vanessa zou de regisseurs hebben gevraagd om hem uit haar buurt te houden omdat ze zich niet op haar acteerwerk kon concentreren. Daar is dus allemaal niks van waar. Niks. Echt niet. We herhalen: Nicolas Cage is geen stalker. Geen. Stalker.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app