Relatie is nep

Vindt Angelina Jolie

08.09.2012 . 18.45

Jennifer Aniston is triest figuur

Jennifer Aniston gaat trouwen met haar lover Justin Theroux, maar Angelina Jolie gelooft niet zo in het geluk van Brad Pitts ex. "Ze is triest", zei Angelina volgens het tijdschrift Star tegen haar schoonmoeder Jane Pitt, nadat deze verklaarde superblij voor Jennifer te zijn.

"Het is hoog tijd. Natuurlijk hoop ik dat het standhoudt, maar vertrouw er maar niet op. Justin gaat Jen dumpen", vervolgde de cynische Angelina volgens een insider. Jennifer Aniston verloofde zich dit jaar met Justin Theroux na een relatie van ruim een jaar. 

De bron wist Star verder te vertellen dat Angelina wel vaker tegen haar schoonmoeder tekeer gaat, omdat ze haar commentaar niet recht in Jennifers gezicht kan zeggen. Jane Pitt is gewoon nog goed bevriend met haar ex-schoondochter en deed daarom direct verslag van Angelina's gemene opmerkingen.

De bron meldt dat Jennifer doet alsof het haar niets kan schelen, maar dat ze zich ook zorgen maakt over haar toekomst met Justin en of haar aanstaande echtgenoot wel trouw zal zijn.

Angelina is trouwens niet de eerste die Jennifer een triest figuur noemt. Ook haar ex-man Brad noemde Aniston een "triest persoon" toen ze op de cover van zijn favoriete blaadje verscheen. Nou, dan zal het wel zo zijn. Huilie huilie.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app