Bier

Dronken rijden

13.09.2012 . 08.18

Michael Madsen weer eens opgepakt

Michael Madsen is gearresteerd op verdenking van het rijden onder invloed. De acteur uit onder andere Reservoir Dogs en de Kill Bill-films reed in een Pontiac GTO en viel volgens de politie op met zijn grillige rijgedrag.

Volgens Radar Online werd de acteur na zijn arrestatie in Malibu naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek. De 54-jarige Madsen werd door agenten naar de kant gehaald en moest blazen. Het alcoholpromillage dat bij hem werd gemeten, was meer dan twee keer zo hoog als toegestaan.

In de auto werd een leeg bierflesje gevonden. Madsen moet 15.000 dollar borg betalen voor hij vrijkomt. Het is niet de eerste keer dat hij vast zit. De afgelopen jaren zat hij eerder (kort) in de gevangenis na onder andere een vechtpartij met zijn eigen zoon.

Zijn advocaat meldt tegenover TMZ dat Madsen de uitslag van de test bestrijdt. “Michael wil fans laten weten dat de blaastest een foutieve waarde aangaf. Hij is daar heilig van overtuigd. We gaan nu kijken wat voor stappen we kunnen nemen."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app