HIEP HIEP

HOERA

15.09.2012 . 09.07

Prins Harry (1984)

We hebben vandaag schijt aan autoriteit. Daarmee eren we Prins Harry. De rossige royalty wordt 28.

Je zal maar geboren worden in het Verenigd Koninkrijk met blauw bloed in de aderen. Dat is geen pretje. Je verlaat het warme vruchtwater van je moeders buik, schreeuwt het uit van de kou en je kan een leven lang gaan vluchten voor de spotlights.

Prins Harry kan er een boek over schrijven. Hij is namelijk na zijn vader Charles en broer William de derde in de lijn van troonopvolging van Koningin Elisabeth. Mocht Harry aan het roer komen dan is hij de eindbaas van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Jamaica, Barbados, de Bahama's, Grenada, Papoea-Nieuw-Guinea, Belize, Saint Kitts en Nevis de Salomonseilanden, Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Antigua en Barbuda. Ga er maar aan staan.

Het zou daarom voor de hand liggen dat Harry een keurige, weinigdrinkende, alleen in de missionaris-stand-neukende windvaan was geworden zoals zijn broer William. Maar Harry koos voor het leven van een rebel. En terecht. Groei maar eens op met een oma die altijd chagrijnig is. Of beeld je eens in hoe erg het is om op je twaalfde je moeder te verliezen door een auto-ongeluk. En dat Elton John dan zingt op de uitvaart. Dan wil je toch van iedere resterende minuut in je leven genieten?

Harry doet dat, en vliegt daarbij op zijn tijd lekker uit de bocht. Hij rookte hasj in zijn tienerjaren, hij schold een fotograaf de huid vol na het verlaten van een nachtclub, hij werd uitgemaakt voor racist nadat hij een Pakistaan ´little Paki´ noemde, hij verscheen op een verkleedpartijtje in nazikostuum, hij onderhield een veelbesproken knipperlichtrelatie met de blonde Chelsy David en verscheen vorige maand op blootfoto’s tijdens een potje strippool in Las Vegas. Harry viert gewoon het leven.

Harry, we wensen je een lekker zuipfeestje met de mannen op de Britse legerbasis in Afghanistan. En kijk in je helikopter alsjeblieft uit voor de Taliban de komende vier maanden!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app