Waanbeelden

Gek kindsterretje

15.09.2012 . 12.19

Amanda Bynes is psychisch gestoord

We wisten dat het op jonge leeftijd populair worden niet goed voor je is, en ook ex-kindsterretje Amanda Bynes is nu eindelijk bezweken aan alle aandacht. De oud-Nickelodeon-actrice reed het afgelopen jaar haar auto meerdere malen helemaal aan gort en psychische problemen lijken daar de oorzaak van.

Althans, dat zeggen verschillende bronnen tegen entertainmentsite TMZ. Volgens mensen van haar sportschool ziet Amanda waanbeelden. “Soms begint ze plotseling te lachen of tegen zichzelf te praten”, laat een bron weten. Ook de buren van Bynes bevestigen deze berichten en maken zich oprecht zorgen om het geflipte meisje.

Eerder werd het gekke gedrag afgeschoven op een mogelijke drugsverslaving van Amanda, maar vrienden en bekenden zeggen dat de problemen veel dieper gaan. 

Wij snappen Bynes' identiteitscrisis wel een beetje. In de idiote 'The Amanda Show' werd verwacht dat Amanda geen moment normaal deed en in latere films speelde ze een jongen in plaats van een meisje. Snappen we niks van. 

Feit is dat Amanda's situatie blijft verslechteren en het niet lang duurt voordat ze zichzelf letterlijk kapot maakt. Het barmhartige TMZ besteedt daar gelukkig nog even een poll aan, om het even lekker in te wrijven.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app