Papa?

Star f*****

16.09.2012 . 11.28

De rappe zwemmertjes van Balotelli

Escortgirl Jenny Thompson, een oude bekende van WTF, wordt moeder. Aiaiai. En de grote vraag is: welke celeb haar heeft bevrucht? Want ze versleet er nogal een paar. Verreweg de bekendste kandidaat is - jawel! - Mario Balotelli.

"Een hoop mannen proberen er nu vast achter te komen of zij de vader zijn", zegt Jenny lachend tegen The Sun. Behalve Balotelli komen onder anderen acteurs Josh Bennett, Gary Beadle en Tom Pearce in aanmerking. Jenny laat een DNA-test uitvoeren om erachter te komen of Balotelli straks alimentatie mag betalen. Alweer.

"Zij zouden door moeten hebben wie van hen het kan zijn. Mario en Josh zouden zich best wel eens zorgen kunnen maken", stelt Jenny, die in totaal met meer dan 100 mannen de koffer in dook. "Ze moeten er maar eens goed over nadenken."

Super Mario is trouwens niet de enige voetballer met wie Thompson de lakens deelde. In 2010 kwam ze in het nieuws nadat zij en een andere dame van lichte zeden een triootje hadden gehad met Wayne Rooney van Manchester United. Dat gebeurde terwijl zijn vrouw Coleen zwanger was. Maar Wayne kon volgens Jenny in de verste verte niet tippen aan de trucjes van Mario.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app