Sexy jurkje

Of is 't een T-shirt

17.09.2012 . 08.31

Rihanna is d'r onderbroek vergeten

Nu het lijkt alsof Rihanna weer dikke vriendjes ex-vriendje Chris Brown, ligt de zangeres onder vuur. Terug gaan naar de man die je bont en blauw sloeg, is blijkbaar niet algemeen geaccepteerd. Om de aandacht wat van deze kwestie af te leiden, ging RiRi dit weekend dansen in een outfitje dat weinig aan de verbeelding over liet.

De 24-jarige kortgeknipte zangeres verscheen aan de deur van Club Eden in Hollywood in een grijs jurkje – of is het een T-shirt? - met een gat op de bil. Als ze al een onderbroek draagt, is het een heel kleintje. De paparazzi vlogen in ieder geval op Rihanna af om dat blote stukje huid vast te leggen.

Chris Brown was ook op stap in Hollywood. Niet in Club Eden, maar één deurtje verderop bij The Sayers Club. Brown werd door de rechter schuldig bevonden aan het mishandelen van Rihanna waardoor er nu allemaal waarschuwingsstickers op z’n cd’s worden geplakt, maar dat kan de zangeres niet schelen. Ze vertelde laatst in tranen aan Oprah dat Chris de liefde van d'r leven is.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app