HIEP HIEP

HOERA

27.09.2012 . 07.44

Gwyneth Paltrow (1972)

Coldplay gaat vandaag een dagje niet optreden voor duizenden gillende tieners. De dag van leadsinger Chris Martin staat namelijk helemaal in het teken van zijn jarige vrouw Gwyneth Paltrow. De blonde actrice tikt de 40 aan.

Tienermeisjes zijn al decennialang jaloers op Gwyneth Paltrow. Volkomen terecht. Gwyneth pikt namelijk de hele tijd mannelijke idolen in. Tegenwoordig gaat ze met Chris Martin, en vroeger ging ze drie maanden met Brad Pitt en drie jaar met Ben Affleck. Die Gwyneth zal wel iets aantrekkelijks hebben.

Ze kan in ieder geval redelijk goed acteren. Een onuitwisbare indruk maakt Gwyneth nooit echt, maar ze scoort altijd wel een 7,5-je. De regisseurs zijn in ieder geval fan van haar. Ze heeft de films voor het uitzoeken. Se7en, Talented Mr. Ripley, The Royal Tenenbaums, Iron Man, The Avengers, Glee. Geen slecht rijtje. En voor haar rol in Shakespeare in Love in 1998 mocht Gwyneth zelfs een Oscar ophalen.

Maar afgelopen jaar kreeg Gwyneth niet voor haar acteerwerk de meeste aandacht, maar vanwege een tweet. Tijdens een concert van Jay-Z en Kanye West twitterde ze namelijk enthousiast ‘Niggas in paris for real’. En dat moet je als blanke nou net eventjes niet doen. Gwyneth kreeg een lading bagger over haar heen en uiteraard eisten veel Afro-Amerikanen excuses.

Verder komt er niet zoveel spannends over Gwyneth naar buiten. Ze acteert, ze zingt, en ze schrijft kookboeken. Al meent de New York Times dat haar kookboek door een ghostwriter is geschreven. Dat lijkt ons niet ondenkbaar.

Eigenlijk is Gwyneth een beetje saai. Alhoewel. Dat haar kinderen Apple en Moses heten is toch wel eigenaardig. Ze mogen alleen tv kijken in het Spaans en Frans, ze worden zoveel mogelijk met Joodse waarden opgevoed en ze heeft geen nanny voor haar kinderen. Zo is Gwyneth tussen al die Hollywood-klonen toch een beetje anders.

Gwyneth, doe de groeten aan je nieuwe beste vriendin Cameron Diaz  vandaag. Laat je oude vriendin Madonna maar in haar eigen sop gaar koken. En wil je alsjeblieft in het vervolg het zingen achterwege laten? Dankje.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app