HIEP HIEP

HOERA

29.09.2012 . 09.08

Silvio Berlusconi (1936)

Vind je ook dat linkse stemmers geestelijk gehandicapt zijn, Merkel een onneukbare kont heeft, Mussolini slechts mensen op vakantie stuurde, Obama mooi gebruind is en dat seks met een mooie vrouw eervoller is dan met een homoseksueel. Dan sta je niet alleen. De jarige Silvio Berlusconi (76) is het roerend met je eens.

Silvio Berlusconi is entertainment. Ze hebben in de Zuid-Europese laars geen misdaadserie nodig; ze hebben Silvio. Meineed, corruptie, belastingfraude, coöperatie met de Siciliaanse maffia en het omkopen van politie-officieren en rechters. Het is allemaal bewezen. Maar mede dankzij wat immuniteitswetjes heeft Silvio nooit een dag in de bak gezeten. Al kostte dat rechterlijke gedoe Silvio naar eigen zeggen wel een slordige 174 miljoen euro aan het inhuren van de beste advocaten.

Maar Silvio ligt geen seconde wakker van welke factuur dan ook. Met een geschat vermogen van 6,5 miljard euro is hij momenteel de op één na rijkste Italiaan. Het meeste van zijn centjes heeft Silvio vergaard met het opzetten van tv-imperium Fininvest, dat alle grote Italiaanse tv-zenders bezit.

In totaal beheerst Silvio 90% van alle mediakanalen in Italië. Handig als je premier van een land bent en ervoor wilt zorgen dat mensen je leugens geloven. Het lukte Silvio dan ook drie keer om het land te regeren en om de langstzittende premier te worden sinds Mussolini.

Silvio heeft belachelijk veel geld en hij heeft schijt aan alles en iedereen. Een handig recept voor een zorgeloos leventje. Ook in de politiek. Toen de linkse oppositie hem eens naar huis wilde sturen, vroeg Berlusconi zich smalend af naar welke van zijn 20 huizen hij dan moest gaan. En in het Europese Parlement noemde hij een Duitse collega eens geknipt voor de rol van kampbeul in een concentratiekamp.

Geef Silvio Viagra. Meer heeft hij niet meer nodig. Tussen het besturen van Italië door organiseerde hij de afgelopen tien jaar bij voorkeur zo veel mogelijk ‘Bunga Bunga’-seksfeestjes, met zoveel mogelijk mooie meisjes die het liefst zo jong mogelijk waren. Dat hij soms met zijn stijve johannes op de foto kwam en dat zijn ex-vrouw het allemaal niet zo leuk vond, dat nam Silvio op de koop toe.

Toen uiteindelijk naar buiten kwam dat de rondborstige, superstrakke minderjarige Ruby ook deelnam aan Silvio's pyjamafeestjes, leek er een probleempje aanstaande. Maar Silvio trok zijn schouders op en dat was het. Hij is nu weer wat drukker met zijn speeltje AC Milan en niemand sluit een glorieuze terugkeer bij de verkiezingen van 2013 uit. SIlvio blijft een baas boven baas.

Beste Silvio, trakteer jezelf op deze mooie dag op een facelift. De boel moet wel strak blijven hè. Kijk trouwens bij het verlaten van de kliniek wel uit voor mensen die met een souvenirbeeldje tegen je hoofd willen slaan. Succes!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app