HIEP HIEP

HOERA

23.09.2012 . 10.01

Julio Iglesias (1943)

Vandaag smeren we ons van top tot teen in met boter, smeerolie en glijmiddel. We willen namelijk net zo'n gladjes worden als de jarige Julio Iglesias, hij wordt 69!

Goeie grutjes wat is die ouwe Julio toch een geweldige glijer. Oke, hij zal de harten van de jonge meisjes wel niet meer heel snel doen kloppen. Dat doen zijn zoons Enrique en Julio Jr. nu. Maar in bejaardencentra is Julio nog steeds de bom. Hij laat incontinentieluiers nat worden zonder dat er urine aan te pas komt. Hij tovert rooie oortjes bij bejaarde vrouwen die geen bloedverdunners gebruiken. En de steunkousen gaan sensueel omlaag wanneer Julio zijn El Amor ten gehore brengt. Eén geile bedoening.

Kortom; Julio doet het goed bij de vrouwtjes. Altijd al gedaan. Maar wat wil je ook. Hij heeft sensuele ogen die je aankijken alsof hij je ieder moment kan gaan aanranden. Een huid zo prachtig rood-bruin dat hij Indianen jaloers maakt. Het plaatje is compleet met zijn prachtige tanden die zo wit zijn dat z'n tandarts een zonnebril nodig heeft bij het vullen van een gaatje.

En hij is nog sportief ook. Want Julio heeft op het allerhoogste niveau gevoetbald. Nou ja, gekeept eigenlijk. Bij Real Madrid nog wel. Das niet zomaar een ploegje. Maar door een auto-ongeluk moest Julio noodgedwongen zijn handschoenen aan de wilgen hangen. Tijdens zijn revalidatie begon hij met het schrijven van liedjes. En dat heeft de wereld geweten ook. Julio groeide uit tot de best verkopende Spaanse artiest.

Zijn prachtige breekbare stem past helemaal bij zijn uitmuntende verschijning. Julio ís zijn muziek. Meestal doet hij ook zijn ogen dicht als hij zingt. Want dan voelt hij het pas echt. Vaak is Julio gekleed in een strak pak. En anders met de knoopjes open tot op de navel en met de teenslippers op het strand. Alles wat deze man doet klopt. Hij is de vleesgeworden natte droom van alle Hollandse vrouwen die ieder jaar naar de Spaanse Costa's op vakantie gaan.

Maar helaas dames. Julio is alweer jaren bezet door het Nederlandse model Miranda Rijnsburger.  En de tortelduifjes zijn zo gek op elkaar en hun vijf kinderen, dat niemand daar tussen komt.

Lieve Julio, wij wensen jou en je familie een heerlijke verjaardag toe. Ga je nog een liedje zingen?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app