HIEP HIEP

HOERA

25.09.2012 . 07.44

Michael & Catherine

We vieren vandaag de ware liefde. Want het is groot feest in huize Douglas Zeta-Jones. Zowel Michael als Catherine zijn namelijk jarig. Hij wordt 68 en zij tikt de 43 aan.

Geluk heeft een gezicht. Althans, twee gezichten. Die van Michael en Catherine. Samen zijn zij het bewijs dat 'de ware liefde' en 'het geluk' bestaan. En als je dan ook nog eens samen op dezelfde dag jarig bent, dan weet je het helemaal; dit is voorbestemd geweest. Hier is de hand van God aan te pas gekomen.

Ergens zit de Man met zijn baard op een wolkje naar beneden te kijken naar zijn creatie. Het gaat niet overal even goed in de wereld, maar dat komt omdat al zijn aandacht wordt opgeslokt door zijn reïncarnatie van Adam en Eva. Precies vijfentwintig jaar nadat Hij Michael op aarde zette schiep hij Catherina. In 1998 liet hij zijn aartsengel Danny DeVito de twee aan elkaar voorstellen en sindsdien zit Hij met een glimlach toe te kijken hoe Michael en Catherine het samen rooien hier beneden.

"Ik wil de vader van je kinderen zijn", had Michael haar op de eerste date gezegd. Hij voegde de daad bij het woord, plantte zijn zaad en gaf haar Dylan en Carys. Catherine blij, Michael blij en de Schepper zag dat het goed was.

Natuurlijk maakt God het ze ook wel eens lastig. Anders wordt het maar saai. Zo liet hij Michael kampen met keelkanker en werd Catherine manisch-depressief. Gelukkig bleef de liefde. Samen met hun twee kleine kinderen overwonnen ze alle verschrikkingen die de Man op de wolk op ze los liet. En sindsdien zijn de twee duifjes weer het boegbeeld van geluk. Behalve als Catherine een sigaretje rookt naast haar man die net keelkanker heeft gehad. Dat vinden veel mensen niet kunnen. Het stel blijft er zelf heel relaxed onder.

Vandaag kijkt de Schepper vast met extra belangstelling naar de verjaardag van de twee. Wie zullen er komen? Wordt er gegolfd? Waar wordt het gevierd? En met een tevreden gevoel neemt Hij vanavond waar dat Michael Catherine in zijn armen neemt en haar urenlang rondzwiert op de dansvloer. Tuurlijk. Dat hebben ze verdiend.

Ook wij wensen Michael en Catherine een hele fijne dag toe. Geniet van de kinderen en elkaar!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app