Double trouble

Zij is veel erger!

18.09.2012 . 08.09

Amanda Bynes: Ik ben geen Lindsay

Hoewel Amanda Bynes en Lindsay Lohan allebei losgeslagen kindsterretjes zijn die regelmatig in aanraking komen met de politie, vindt Amanda dat ze helemaal niet op LiLo lijkt. “Ik haat het om vergeleken te worden met haar”, zou ze tegen vrienden hebben gezegd.

De maatjes van de dronken brokkenpiloot hebben entertainmentsite TMZ laten weten dat Amanda er klaar mee is. Ze is nog nooit opgepakt voor het gebruiken van drugs of iets dergelijks en daarom gaat volgens het Nickelodeon-sterretje de vergelijking niet op.

Toch is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat Amanda geboeid wordt afgevoerd. Afgelopen augustus werd haar rijbewijs afgepakt omdat ze dronken brokken had gemaakt en dit weekend nam de politie ook haar auto in beslag, daar reed ze namelijk nog in. Ook doken er vorige week foto’s op waarop de blondine een joint rookte achter het stuur. En dat mag natuurlijk niet.

Lindsay twitterde zondag verongelijkt dat Amanda een voorkeursbehandeling krijgt van de politie: “Waarom moet ik de gevangenis in en wordt een Nickelodeon-sterretje met rust gelaten?” Amanda zou volgens haar vrienden gezegd hebben dat LiLo haar met rust moet laten en zich beter op haar eigen carrière kan focussen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app