Roken & feesten

Laatste waarschuwing

20.09.2012 . 19.26

Balotelli weer op de vingers getikt

Manchester City-eindbaas Roberto Mancini ligt wéér eens overhoop met Mario Balotelli. Mancini heeft het helemaal gehad met het buitensporige gedrag van Mario. Mancini heeft hem nu voor de laatste keer gewaarschuwd: hij moet stoppen met feesten en roken. 

Leven als een prof gaat Mario niet zo makkelijk af, ondanks de 125.000 euro per week die hij krijgt. Hij feest met modellen, rookt waterpijp, verwekt baby's en paft als een ketter. 

Volgens Daily Mail hebben Macini en Balotelli maandag opnieuw ruzie gemaakt over zijn wangedrag. Supermario zou weer het hele weekend feest hebben gevierd. Ook weigerde hij te stoppen met roken. De stervoetballer moest daarom op de bank blijven zitten tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid en als extra straf moest hij wel verplicht meereizen.

Het is niet bekend hoeveel stoute Mario precies rookt, maar hij wordt bijna altijd met een sigaret gespot. Volgens een bron loopt het roken de spuigaten uit en moet hij echt stoppen met paffen om op topniveau te blijven voetballen. Manchini zou hierover nu zijn allerlaatste waarschuwing hebben gegeven.

Wij denken dat het wel goed komt met Mario. Johan Cruijff en Frank Rijkaard rookten als gekken en daar is het ook prima mee afgelopen. Cruijff maakte ooit zelfs reclame voor sigaretten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app