Wanhopig

Lekker uitpraten

20.09.2012 . 20.44

Kristen Stewart is in therapie

Kristen Stewart heeft er werkelijk alles voor over om Robert Pattinson terug te krijgen. En als we 'alles' zeggen, bedoelen we ook echt alles. Wanhopige Kristen schijnt zelfs in therapie te zijn.

"Dit is veruit het meest afschuwelijke ding dat Kristen ooit is overkomen. Ze is in therapie, maar denkt dat alleen een hereniging met Rob haar echt gelukkig zal maken", vertelt een bron tegen OK! Magazine. Daarom wil ze laten zien hoe toegewijd ze is door met een therapeut over haar affaire met Rupert Sanders te praten.

Een andere bron gaat nog een stukje verder: de bazen van productiemaatschappij Summit Entertainment zouden zo wanhopig zijn om de twee weer bij elkaar te krijgen voordat de nieuwe Twilight-film uitkomt, dat ze ze geld hebben uitgetrokken voor relatietherapie. De twee zijn los van elkaar ook succesvol, maar als stel zijn ze pas echt een boel geld waard.

Er gaan geruchten dat Robert zijn overspelige ex wil vergeven, maar de twee wonen nog steeds apart. Wij zijn benieuwd, wie weet komen de voormalige geliefden vlak voordat Breaking Dawn: Part 2 in premiere gaat weer bij elkaar. Het zou de producers in ieder geval enorm goed uitkomen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app