Zucht

Crimineel gedrag

22.09.2012 . 14.07

Amanda Bynes aapt LiLo na

Jahoor, het is weer zover. Kindsterretje Amanda Bynes doet er alles aan om haar idool Lindsay Lohan na te apen en is het criminele pad definitief ingeslagen. Er zijn twee aanklachten tegen haar ingediend wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. 

Dat is minder erg dan LiLo, die deze week werd opgepakt omdat ze was doorgereden na een ongeluk, maar de psychisch gestoorde Bynes hoort nou niet bepaald achter het stuur.

Amanda blijkt afgelopen zondag twee keer binnen anderhalf uur door de politie naar de kant te zijn gehaald omdat ze zonder geldig rijbewijs rondreed. Naast de twee aanklachten hiervoor, moet ze zich binnenkort ook nog verantwoorden voor rijden onder invloed en andere incidenten.

De 26-jarige actrice werd onlangs aangehouden door de politie. Haar auto werd in beslag genomen omdat ze geen geldig rijbewijs kon laten zien, volgens TMZ. In augustus werd haar rijbewijs ingetrokken na enkele aanrijdingen waar zij bij betrokken was.

Bynes haat het dat ze vergeleken wordt met Lindsay, maar wij denken dat ze het stiekem wel leuk vindt, al die aandacht. Het is nu wachten op de eerste overval van Amanda. You go girl.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app