De weg kwijt

Onheilsprofeet

25.09.2012 . 20.53

Karen van K3: 'We gaan kapot'

Als je vaak genoeg liedjes als Alles Kan In Wonderland en Blub (Ik ben een vis) zingt, raak je op een zeker moment het contact met de realiteit kwijt. Karen Damen van K3 gelooft namelijk dat op 21 december van dit jaar de wereld zal vergaan.

Het zweverige zangeresje biecht dat op tegen het Vlaamse P-magazine, meldt De Standaard. De Maya-kalender zou voorspeld hebben dat de wereld op die dag vergaat. Er is allang bewijs dat dat helemaal niet gaat gebeuren, maar dat nieuws heeft bange Karen blijkbaar nog niet bereikt.

Kinderen zullen het de hele week voor het einde der tijden zonder K3 moeten doen, want de roodharige zangeres brengt haar laatste dagen op aarde door met haar familie. "Die week heb ik vrij genomen van K3 om bij mijn man en kind te kunnen zijn."

"Ik weet dat het een belachelijk idee is, maar ik sluit niet uit dat de stekker er in december definitief uitgaat", aldus de zangeres. Hoe gaat dat gebeuren? Volgens Karen komt de wereld komt ten einde door 'omdraaiende polen', die voor aardbevingen en tsunami's gaan zorgen. Daarna zitten we ook nog 'ns 40 jaar in de aswolken, denkt ze, en daar heeft het kinderidool niet zoveel zin in.

Tegen zoveel hard bewijs kunnen wij inderdaad niet op. Karen, mogen we op 21 december bij je in de schuilkelder?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app