Filmpje

Make-over programma

26.09.2012 . 13.48

Man ziet vrouw liefst als Rihanna

Wat gebeurt er als je een man een nieuwe garderobe voor zijn vrouw laat aanschaffen? Het wordt een gekkenhuis! In het nieuwe TLC-programma Your Style In His Hands krijgen mannen 5000 pond om nieuwe kleren te kopen. Met zoveel geld zou winkelen een makkie moeten zijn, maar volgens presentatrice Lisa Snowdon maken ze er een potje van. Snowdon: "Mannen hebben echt geen idee."

Snowdon is een Brits model dat ook presenteert. Door haar werk heeft ze veel ervaring met mode en styling en doorziet ze precies waar het fout gaat als de mannen voor hun partners gaan winkelen. Snowdon: "Mannen maken alle fouten die ze maar kunnen maken. Ze gaan winkelen zonder dat ze weten wat voor kleding, schoen, of BH-maat ze moeten hebben. Je zou denken dat je dat wel weet als je met iemand bent, maar dat is dus niet zo."

Dat mannen geen idee hebben welke kleren ze voor hun vrouw moeten kopen, is onhandig. Aan het begin van iedere uitzending krijgen ze de kans om alle kledingstukken die ze niet leuk meer vinden door de shredder te halen en dat doen ze dan ook héél enthousiast. Vaak blijven de vrouwen achter met slechts één jurkje, één broek en een paar schoenen. Net niet genoeg om in te gaan werken.

Benieuwd of het de mannen lukt om een fijne nieuwe garderobe voor hun vrouw aan te schaffen? Vanaf nu kan je Your Style In His Hands iedere woensdag om 21:00 uur zien op TLC.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app