Zelf gezet

'Ik hou van jou'

26.09.2012 . 18.25

Yo bekladt arm Wesley met tattoo

Wesley is een man van weinig woorden, daarom tatoeëert hij ze liever. Hij heeft opnieuw een plakplaatje van Yolanthe laten zetten.  'Ik hou van jou, X Yolanthe', valt er te lezen op de arm van de voetballer.

De actrice zegt de tatoeage zelf te hebben gezet: "Ik heb het gedaan en het maakt me niets uit hoe andere mensen er over denken", vertelt ze bij De Telegraaf. Of Yo de tattoo ook echt heeft gezet, of dat ze het op zijn arm heeft geschreven en door iemand anders heeft laten tatoeëren, is onbekend.

Dat het klefste koppel van Nederland enorm gelukkig is, moeten we voortdurend van ze zien en horen. In ieder interview kwijlen ze over elkaar heen en Twitterend Nederland wordt iedere dag getrakteerd op een verse portie Wes en Yo op een roze wolk. Dit kon er dus ook nog wel bij.

Eerder liet de voetballer al het hoofd van zijn liefje op zijn buik zetten. Daar wist Yo op dat moment even niks op te zeggen. "Ik was er wel even stil van. Er gaat van alles door je hoofd. Meen je dit? Heb je echt mijn gezicht getatoeëerd?", zei ze in interviews. Volgens Yolanthe is het een teken van Wesley om zijn liefde te tonen.

kimpeta

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app