Bovennatuurlijk

Spirituele sloerie

26.09.2012 . 19.37

Ke$ha neukt met spoken

Popsterretje Ke$ha heeft een nieuw album uit haar computer laten rollen en zoekt daarom de schijnwerpers weer eens op. Niet met een gewone reclamecampagne, maar met een slap verhaal dat ze de liefde met geesten bedrijft. Tuurlijk mop.

Voor haar album Warrior ging Ke$ha de hele wereld over, en in het nummer Supernatural belicht ze de spirituele kant van haar reis. "Het gaat over mijn ervaringen met het bovennatuurlijke... maar dan op een sexy manier... ik heb een aantal spannende momenten met het spirituele gehad", zegt de 25-jarige zangeres in een interview.

"In Afrika heb ik ook jonge leeuwtjes verzorgd, tussen de haaien gedoken, maar ben ik vooral op een gekke spirituele reis geweest", vertelt Ke$ha verder aan The Sun. Wij denken dat het popsterretje stiekem gehypnotiseerd is door een Afrikaanse medicijnman en dat hij de situatie flink heeft misbruikt. Dat doen ze daar namelijk. Wij gaan dat uiteraard niet aan Ke$ha vertellen, want ze is sinds haar reis ontzettend gelukkig. Wie zijn wij dan om dat te verpesten?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app