American Psycho

Shock in Hollywood

27.09.2012 . 17.28

Ex Katy Perry pleegt (zelf)moord

Acteur Johnny Lewis (bekend van Sons of Anarchy en The O.C.) is donderdag dood gevonden op een oprit in Los Angeles. Hij wordt er ook van verdacht zijn bejaarde huurbazin te hebben vermoord. Naast het lichaam van de vrouw werd in haar huis ook een dode kat gevonden.

Buren van Johnny Lewis noemden hem 'een aardige jongen' en hebben geen idee wat er mis met hem was. Wel zijn er ooggetuigen die hebben gezien dat Johnny bij het huis van een buurman probeerde in te breken en vervolgens werd tegengehouden door meerdere mannen. Ze raakten in gevecht, en volgens de ooggetuigen vertoonde Johnny haast 'bovennatuurlijke krachten', zo onmenselijk sterk leek hij te zijn. 

Na de moord op zijn 81-jarige huurbazin en het gevecht schijnt Johnny op het dak te zijn geklommen en zelfmoord te hebben gepleegd door naar beneden te springen. De politie denkt dat hij onder invloed was van drugs: Meth of PCP.

Net vrij

Johnny  was nog maar net op vrije voeten. Volgens TMZ werd hij op 21 september vrijgelaten uit de L.A. County Jail. Er zouden diverse zaken tegen hem lopen. Ook zou de acteur onlangs nog in een afkickkliniek hebben gezeten.

Katy Perry, die met Johnny heeft gedate in 2004, heeft nog niet gerageerd op dit verschrikkelijke nieuws. Ze is momenteel namelijk bezig met het eten van omelet in de vorm van een teddybeer.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app