Kwak

‘ben er raar van’

28.09.2012 . 14.48

Gerard Joling stapt op kikker

Gerard Joling, volgens zijn Twitterbio ‘1 van Nederlands meest geliefde celebrity’s’, heeft vrijdag iets verschrikkelijks meegemaakt. In zijn eigen woonomgeving werd hij geconfronteerd met een ongewenste indringer en dat schokte hem zo dat hij er nog steeds naar van is.

Op Twitter legt de zanger uit wat er is gebeurd. Hij wilde gaan rennen, trok zijn renschoenen aan en stapte zo op een kikker. Gerards sportschoenen stonden buiten waardoor het beest er zo in kon kruipen.


In verkiezingstijd riep de zanger op vooral niet op linkse politici te stemmen omdat die ons land slopen. Hij was dan ook blij dat de VVD de verkiezingen won. Waarschijnlijk was hij euforisch als de Partij voor de Dieren had gewonnen, want dierenleed gaat hem aan het hart. Minuten nadat hij op de kikker stapte is hij nog steeds van slag. “Ik ben er naar van”, schreef hij onder de foto.

Op de foto die de zanger van het ongeluk plaatste, lijkt de kikker ongeschonden. Gerard heeft nog niet gereageerd op vragen over de gezondheidstoestand van de kikker. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat hij het heeft overleefd.
 

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app